Ervaringen ouders

ANNE
maart 2020

Aafke heeft mij begeleid tijdens de zwangerschap en bevalling. Dit was ons 1e kindje en wisten van veel dingen niks af. Aafke heeft hierin met haar kennis en ervaring onze kennis weer laten groeien. Aafke zelf is een zachtaardig persoon en doet graag net dat beetje extra wat je bijzonder doet voelen. Tijdens de bevalling zorgde zij voor veel ondersteuning ook naar het ziekenhuis personeel toe dat deze geen dingen gingen doen die jij niet wou! Ze wist goed te begeleiden en je 1 te laten worden met het lichaam en je kindje. Soms werd het teveel en dit respecteerde zij dan en nam wat afstand wanneer dit aangegeven werd! Ze luisterd naar je wensen en dramt niet haar zin door. Al met al was de begeleiding een fijne ervaring ondanks een heftige bevalling!

JOLANDA
maart 2020

Toen ik alleen thuis was en de weeën waren begonnen heb ik aafke mijn zus gelijk gebeld , aan de telefoon bleef ze me positief benaderen en zij gaf me advies wat ik kon doen , zo bleef ze me positief benaderen eenmaal toen ze bij me thuis was probeerde ze van alles zodat ik goed kon ontspannen. Ik had wee op wee dus dat lukte niet altijd even makkelijk. Eenmaal in het ziekenhuis stimuleerde ze me en bleef me positief benaderen vroeg wat ik nodig had. Ze houdt je op de been waardoor je zelf ook door gaat en niet opgeeft dit heeft ze tot het einde gedaan . Ik ben haar dankbaar dat ze er was en dat ze me fantastisch heeft begeleid. Met haar aan me zijde ging ik door.
Bedankt hiervoor.

CELINE
september 2019

Toen ik onverwacht zwanger werd en mijn zwangerschap als medisch probleem beschouwd werd door de hulpinstanties, was mijn zwangerschap enorm beladen. Dankzij Aafke en al haar steun en liefde, kon ik toch leren genieten van mijn zwangerschap. Dankzij haar werd mijn zwangerschap een feestje en de bevalling een wonder. Het vertrouwen zat al meteen goed bij de eerste kennismaking. Ze bood me veel meer steun en was veel vaker bij mijn zijde dan misschien hoort bij een doula; ze voelde erg goed aan dat ik haar zo hard nodig had. Mijn dankbaarheid is oneindig. Inmiddels is mijn zoontje 2 en we hebben nog steeds af en toe contact, hetgeen ik als erg fijn en attent ervaar.

GESCHENK
augustus 2019

Aafke is ad hok ingevlogen omdat onze geboekte Doula uitviel. Onze Doula en Aafke hadden een goede overdracht gehad. Ook al kenden we elkaar 1 dag- alles was toch afgestemd. Zo waren wij bijv de sokjes van de kleine vergeten- en wat trok Aafke uit haar tas toen we aangaven toch nog even te willen gaan kopen…

PRINS
augustus 2019
Aafke heeft mij ontzettend geholpen in haar begeleiding voor de bevalling om contact te maken met mijn lijf en het kindje. Tijdens de bevalling gebruikten we samen veel verschillende manieren voor afleiding e.a om door de pijn heen te werken. Film kijken, vooraf uitgezochte bemoedigende teksten hardop voorlezen, douchen, de Tens aanzetten etc..Aafke wist mij steeds te motiveren natuurlijke pijnbestrijding te gebruiken. Twee keer zag ik het niet meer zitten maar samen met haar heb ik toch mijn doel van natuurlijke pijnbestrijding en geen medicijnen gehaald. Door de uitleg van Aafke wist ik precies waneer mijn kindje geboren ging worden.. het was heel fijn dingen van de uitleg te herkennen tijdens de bevalling!!

deel jouw ervaring!