Bevalbad huren bij de echo

De aanvraag

Als jouw vraag binnenkomt of jij een bad kan huren krijg je in de meeste gevallen binnen twee dagen bericht of dit in de door jou aangegeven termijn mogelijk is. Wanneer het bad van jouw keuze niet beschikbaar is laat ik jou weten welke alternatieven ik heb.

Kosten en borg

Wanneer de uitgerekende datum en contactgegevens geregistreerd zijn wordt er een factuur opgemaakt om de huur van het bad en bevalpakket inclusief borg over te maken. Heb je een kleine beurs dan komt er een garantstelling voor 85 euro. 

Huurtermijn en halen/ terug brengen

Het bad kan bij 36,5 week zwangerschap in huis verwacht worden. In overleg haal je het bad zelf of wordt het bezorgd. Je ontvangt het bad en bijbehorend materiaal in een rolkoffer. Bij vragen mag je altijd telefonisch contact opnemen. Wanneer jullie kindje geboren is stel je de echo op de hoogte hier van en worden er afspraken gemaakt over het halen of terug brengen van het bad.

Afsluiting huurovereenkomst

Na controle van het bad en de conlusie dat het bad in goede staat terug is gekeerd krijg je de borg terug gestort. Je wordt hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht! Wanneer er onbehoorlijke defecten zijn geconstateert krijg je een aparte rekening met de kosten die gemoeid zijn met het verhelpen van deze defecten. Deze kosten worden verekend met de borg. Onbehoorlijke defecten zijn vermissing van onderdelen en beschadigingen die niet met een plakker te verhelpen zijn.