Ouders

Lieve ouders, samen met jullie heb ik een prachtige reis gemaakt. Ons reisdoel was de geboorte van jullie kindje. Hoe hebben jullie de voorbereidingen met mij ervaren? De coaching tijdens de bevalling en het contact daarna? Misschien heb je alleen een bevalbad gehuurd, een massage ontvangen of een cursus gevolgd bij mij. Laat hier jouw reactie achter op mijn dienstverlening. Help zo anderen mee, mij te leren kennen!

3 antwoorden op “Ouders”

  1. Aafke is ad hok ingevlogen omdat onze geboekte Doula uitviel. Onze Doula en Aafke hadden een goede overdracht gehad. Ook al kenden we elkaar 1 dag- alles was toch afgestemd. Zo waren wij bijv de sokjes van de kleine vergeten- en wat trok Aafke uit haar tas toen we aangaven toch nog even te willen gaan kopen…

  2. Aafke heeft mij ontzettend geholpen in haar begeleiding voor de bevalling om contact te maken met mijn lijf en het kindje. Tijdens de bevalling gebruikten we samen veel verschillende manieren voor afleiding e.a om door de pijn heen te werken. Film kijken, vooraf uitgezochte bemoedigende teksten hardop voorlezen, douchen, de Tens aanzetten etc..Aafke wist mij steeds te motiveren natuurlijke pijnbestrijding te gebruiken. Twee keer zag ik het niet meer zitten maar samen met haar heb ik toch mijn doel van natuurlijke pijnbestrijding en geen medicijnen gehaald. Door de uitleg van Aafke wist ik precies waneer mijn kindje geboren ging worden.. het was heel fijn dingen van de uitleg te herkennen tijdens de bevalling!!

  3. Toen ik onverwacht zwanger werd en mijn zwangerschap als medisch probleem beschouwd werd door de hulpinstanties, was mijn zwangerschap enorm beladen. Dankzij Aafke en al haar steun en liefde, kon ik toch leren genieten van mijn zwangerschap. Dankzij haar werd mijn zwangerschap een feestje en de bevalling een wonder. Het vertrouwen zat al meteen goed bij de eerste kennismaking. Ze bood me veel meer steun en was veel vaker bij mijn zijde dan misschien hoort bij een doula; ze voelde erg goed aan dat ik haar zo hard nodig had. Mijn dankbaarheid is oneindig. Inmiddels is mijn zoontje 2 en we hebben nog steeds af en toe contact, hetgeen ik als erg fijn en attent ervaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *